Αντικατάσταση Οθόνης iPhone 12

Στην ομάδα μας, διαθέτουμε έναν εξειδικευμένο τεχνικό που είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας μοναδικές λύσεις και υποστήριξη για το iPhone 12 σας.apple iphone 12 Κατανοούμε την ανάγκη για εξαιρετική επισκευή και αντικατάσταση οθόνης σε περίπτωση σπασίματος ή ρήξης.

Αν αντιμετωπίζετε σπασμένη ή ραγισμένη οθόνη στο iPhone 12 σας, με πολλές γραμμές, σημάδια και εξασθενημένα χρώματα, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας. Οι ειδικοί μας τεχνικοί θα εκτιμήσουν την κατάσταση της συσκευής σας και θα σας παρουσιάσουν τις διαθέσιμες λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε.

Μετά τον έλεγχο των τεχνικών μας στο iPhone 12 σας και τον εντοπισμό της βλάβης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το πλήρες κόστος επισκευής. Μόλις λάβουμε την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε άμεσα στην επισκευή της συσκευής σας, εξασφαλίζοντας ότι θα επανακτήσει την αρχική της λειτουργικότητα και αισθητική.

Αναθέστε μας την επισκευή του iPhone 12 σας και απολαύστε αξιόπιστες υπηρεσίες με εξειδίκευση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Εμπιστευθείτε την ομάδα μας για να αποκαταστήσετε τη λειτουργία της συσκευής σας με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει στην ελληνικά αγορά διότι προσφέρει:

  - ευελιξία
  - αξιόπιστες λύσεις
  - οικονομικές λύσεις
  - χαμηλό κόστος επισκευής Οθόνης
  - χαμηλό κόστος αντικατάστασης Οθόνης
  - μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων

- πολυετή εμπειρία
- σύγχρονα εργαστήρια

- ταχύτητα στην εξυπηρέτηση
- εξειδικευμένους Τεχνικούς
- επιλεγμένα ανταλλακτικά 

       
       
  Αντικατάσταση - Επισκευή - Αλλαγή Οθόνης iPhone

2017 © All rights Reserved

Δαβάκη 46, Καλλιθέα | 176 72

T: 2109588555   WebSite: www.othoni-iphone.gr

 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ