Αντικατάσταση Οθόνης iPhone 13

Στην ομάδα μας, έχουμε αφοσιωθεί στην παροχή μοναδικών λύσεων και υποστήριξης για το iPhone 13 σας. Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας βρίσκονται πάντοτε δίπλα σας, έτοιμοι να διορθώσουν οποιαδήποτε ζημιά ή ρήξη συμβεί στην οθόνη του τηλεφώνου σας και να την αντικαταστήσουν, προσφέροντάς σας αξιόπιστη επισκευή.13 iphone img

Όταν εμφανίζονται πολλές γραμμές και σημάδια στην οθόνη του iPhone 13 σας, ή τα χρώματα έχουν εξασθενίσει, είναι σημάδια ότι η οθόνη έχει υποστεί ζημιά. Μην ανησυχείτε! Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας και οι ειδικοί μας θα προβούν σε μια λεπτομερή επιθεώρηση για να αξιολογήσουν την κατάσταση και να σας προτείνουν τις διαθέσιμες λύσεις.

Μετά τον έλεγχο των τεχνικών μας και τον εντοπισμό της ζημιάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το συνολικό κόστος της επισκευής. Μόλις λάβουμε την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε άμεσα στην επισκευή με επαγγελματική προσοχή και αξιοπιστία.

Αναθέτοντας σε εμάς την επισκευή του iPhone 13 σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το τηλέφωνό σας θα επανέλθει σε άριστη λειτουργική κατάσταση και η οθόνη θα είναι και πάλι κρυστάλλινη και απροβλημάτιστη.

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει στην ελληνικά αγορά διότι προσφέρει:

  - ευελιξία
  - αξιόπιστες λύσεις
  - οικονομικές λύσεις
  - χαμηλό κόστος επισκευής Οθόνης
  - χαμηλό κόστος αντικατάστασης Οθόνης
  - μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων

- πολυετή εμπειρία
- σύγχρονα εργαστήρια

- ταχύτητα στην εξυπηρέτηση
- εξειδικευμένους Τεχνικούς
- επιλεγμένα ανταλλακτικά 

       
       
  Αντικατάσταση - Επισκευή - Αλλαγή Οθόνης iPhone

2017 © All rights Reserved

Δαβάκη 46, Καλλιθέα | 176 72

T: 2109588555   WebSite: www.othoni-iphone.gr

 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ