Αντικατάσταση Οθόνης iPhone 12 mini

Στην ομάδα μας, έχουμε αφιερωμένους τεχνικούς που βρίσκονται πάντα δίπλα σας, προσφέροντας μοναδικές λύσεις και υποστήριξη για το iPhone 12 mini σας. Κατανοούμε τη σημασία μιας αξιόπιστης επισκευής και αντικατάστασης οθόνης σε περίπτωση σπασίματος ή ρήξης.iphone 12 mini

Αν αντιμετωπίζετε σπασμένη ή ραγισμένη οθόνη στο iPhone 12 mini σας, με πολλές γραμμές, σημάδια και εξασθενημένα χρώματα, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας. Οι ειδικοί τεχνικοί μας θα αξιολογήσουν την κατάσταση της συσκευής σας και θα σας προτείνουν τις διαθέσιμες λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε.

Αφού ελέγξουν οι τεχνικοί μας το iPhone 12 mini σας και εντοπίσουν τη βλάβη, θα επικοινωνήσουν μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουν για το πλήρες κόστος επισκευής. Μόλις λάβουμε την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε άμεσα στην επισκευή της συσκευής σας, εξασφαλίζοντας ότι θα επανακτήσει την αρχική της λειτουργικότητα και αισθητική.

Εμπιστευθείτε την ομάδα μας για να φροντίσει το iPhone 12 mini σας με εξειδίκευση, επαγγελματισμό και επιδεξιότητα, προσφέροντας σας μια αναβαθμισμένη εμπειρία επισκευής.

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει στην ελληνικά αγορά διότι προσφέρει:

  - ευελιξία
  - αξιόπιστες λύσεις
  - οικονομικές λύσεις
  - χαμηλό κόστος επισκευής Οθόνης
  - χαμηλό κόστος αντικατάστασης Οθόνης
  - μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων

- πολυετή εμπειρία
- σύγχρονα εργαστήρια

- ταχύτητα στην εξυπηρέτηση
- εξειδικευμένους Τεχνικούς
- επιλεγμένα ανταλλακτικά 

       
       
  Αντικατάσταση - Επισκευή - Αλλαγή Οθόνης iPhone

2017 © All rights Reserved

Δαβάκη 46, Καλλιθέα | 176 72

T: 2109588555   WebSite: www.othoni-iphone.gr

 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ