Αντικατάσταση Οθόνης iPhone 8 PLUS

Καλωσορίσατε στον απόλυτο προορισμό επισκευών για το iPhone 8 PLUS! Εδώ, η ομάδα μας αποτελείται από πάθος και τεχνογνωσία, και είμαστε αφοσιωμένοι στοapple iphone 8 plus να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία επισκευής και υποστήριξης για το αγαπημένο σας iPhone 8 PLUS.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με την οθόνη σας, είτε είναι σπασμένη, είτε έχει υποστεί ραγίσματα, η ομάδα μας θα το αντιμετωπίσει με την επαγγελματική τεχνογνωσία που διαθέτει. Εμπιστευθείτε τους ειδικούς μας για να αποκαταστήσουν την απροβλημάτιστη λειτουργία της οθόνης σας.

Με την επιδεξιότητα και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε ακόμη και τις πιο προηγμένες βλάβες. Είτε εμφανίζονται πολλές γραμμές και σημάδια στην οθόνη σας, είτε τα χρώματα έχουν εξασθενίσει, εμείς θα εντοπίσουμε το πρόβλημα και θα σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Αλλά δεν σταματάμε εκεί! Εκτός από την επισκευή και αντικατάσταση οθονών, παρέχουμε επίσης μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας. Από την επισκευή κουμπιών και τον αντικατάσταση μπαταρίας μέχρι την επιδιόρθωση προβλημάτων λογισμικού και την αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος, είμαστε εδώ για να φροντίσουμε το iPhone 8 PLUS σας σε κάθε επίπεδο.

Μην ανησυχείτε για το κόστος. Οι τιμές μας είναι ανταγωνιστικές και δίνουμε έμφαση στη διαφάνεια και την ευελιξία. Μετά τον αρχικό έλεγχο από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας, θα σας παρέχουμε μια λεπτομερή εκτίμηση του κόστους επισκευής, έτσι ώστε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τα οικονομικά ανάγκα που συνδέονται με την επισκευή της συσκευής σας.

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει στην ελληνικά αγορά διότι προσφέρει:

  - ευελιξία
  - αξιόπιστες λύσεις
  - οικονομικές λύσεις
  - χαμηλό κόστος επισκευής Οθόνης
  - χαμηλό κόστος αντικατάστασης Οθόνης
  - μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων

- πολυετή εμπειρία
- σύγχρονα εργαστήρια

- ταχύτητα στην εξυπηρέτηση
- εξειδικευμένους Τεχνικούς
- επιλεγμένα ανταλλακτικά 

       
       
  Αντικατάσταση - Επισκευή - Αλλαγή Οθόνης iPhone

2017 © All rights Reserved

Δαβάκη 46, Καλλιθέα | 176 72

T: 2109588555   WebSite: www.othoni-iphone.gr

 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ