Αντικατάσταση Οθόνης iPhone 12 Pro

Στην ομάδα μας, έχουμε εξειδικευμένους τεχνικούς που είναι πάντα δίπλα σας, προσφέροντας μοναδικές λύσεις και υποστήριξη για το iPhone 12 Pro σας. Κατανοούμε τη σημασία της συσκευής σας και είμαστε διαθέσιμοι να παρέχουμε αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής σε περίπτωση ρήξης ή σπασίματος της οθόνης του.iphone12pro

Εάν σπάσει ή ραγίσει η οθόνη του iPhone 12 Pro σας και εμφανίζονται πολλές γραμμές και σημάδια, καθώς και εξασθενημένα χρώματα, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας. Οι ειδικοί μας τεχνικοί θα αξιολογήσουν την κατάσταση της συσκευής σας και θα σας ενημερώσουν για τις διαθέσιμες λύσεις που μπορούμε να προσφέρουμε.

Μετά τον έλεγχο των τεχνικών μας στο iPhone 12 Pro σας και την εντοπισμό της βλάβης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το πλήρες κόστος της επισκευής. Μόλις λάβουμε την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε άμεσα στην επισκευή της συσκευής σας με επαγγελματικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Εμπιστευθείτε την ομάδα μας για την επισκευή του iPhone 12 Pro σας και αποκτήστε την αίσθηση ασφάλειας και λειτουργικότητας που αξίζετε. Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία επισκευής και να διασφαλίσουμε ότι η συσκευή σας θα λειτουργεί στον αρχικό της υψηλότερο επίπεδο απόδοσης.

Η εταιρεία μας ξεχωρίζει στην ελληνικά αγορά διότι προσφέρει:

  - ευελιξία
  - αξιόπιστες λύσεις
  - οικονομικές λύσεις
  - χαμηλό κόστος επισκευής Οθόνης
  - χαμηλό κόστος αντικατάστασης Οθόνης
  - μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων

- πολυετή εμπειρία
- σύγχρονα εργαστήρια

- ταχύτητα στην εξυπηρέτηση
- εξειδικευμένους Τεχνικούς
- επιλεγμένα ανταλλακτικά 

       
       
  Αντικατάσταση - Επισκευή - Αλλαγή Οθόνης iPhone

2017 © All rights Reserved

Δαβάκη 46, Καλλιθέα | 176 72

T: 2109588555   WebSite: www.othoni-iphone.gr

 

ΧΑΡΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ